Magazin > VIP
48 ogledov

Kate Winslet skuša prekriti moževo umazano preteklost

Kate Winslet in Ned Rocknroll FameFlynet
Kaj skriva Ned Rocknroll​, mož igralke Kate Winslet.

Za Kate Winslet sta bila že dva propadla zakona, ko je spoznala nečaka Richarda Bransona, Neda Rocknrolla, in se vanj zaljubila. Po 16 mesecih ljubezni sta stopila pred oltar in se razveselila sinčka Beara.

Medtem ko ona služi milijone, Rocknroll skrbi za dom in družino. Nekoč se je ukvarjal s turizmom, sedaj pa se izogiba javnosti, in to z razlogom.

Rocknrollu je v resnici ime Abel Smith. Leta 2010 je po spletu zaokrožila fotografija, ki ga prikazuje med skupinskim seksom. 40-letna igralka se je zelo trudila, da bi to pred javnostjo skrila, a ji ni uspelo. Leta 2013 je The Sun napovedal objavo posnetka, a je Kate poklicala svoje odvetnike. "Ustavili smo objavo Nedovih napol golih fotografij. Na neki zasebni rojstno dnevni zabavi jih je posnel prijatelj,“ je takrat povedala zvezdnica in posnetke označila za nedolžne, a neprijetne.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.