Magazin > VIP
35 ogledov

Katera je začarala Daniela Radcliffa?

Daniel Radcliffe Flynet
Dolgo se je ugibalo, kdo je skrivnostno dekle Daniela Radcliffa. Pred kratkim pa so igralca opazili z roko v roki z Rosanne Coker med sprehodom po New Yorku.

Daniel Radcliffe je že skoraj leto dni v zvezi z Rosanne Coker, 22-letnim dekletom, ki je delala kot asistentka v produkciji pri snemanju zadnjih treh filmov o Harryju Potterju. Z igralcem sta se spoznala leta 2007 na snemanju filma Harry Potter in Princ mešane krvi, vendar sta z zvezo želela počakati do konca snemanja. Rosie je namreč vztrajala, da njun odnos v času snemanja ostane strogo profesionalen. Daniel se s tem ni najbolj strinjal, vendar se je vseeno odločil počakati. "Rosie mu je bila resnično všeč. Tekel je za njo, a mu ni popuščala. Vedno ji je bil všeč, vendar je želela, da njuna zveza na snemanju ostane strogo profesionalna. Vendar je pristal in ugotovil, da se jo splača čakati," je povedal neimenovani vir.

Njuno zvezo naj bi odobraval tudi Rosannin oče, znani slikar in dekorater Malcolm Coker. "Spoznal sem Daniela in je res prijeten fant. Vesel sem za Rosanne. Največ mi pomeni le njena sreča," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.