Magazin > VIP
256 ogledov

Katere so brcnile mimo?

viktorji Katarina Jurkovič
1/40
Anže Petkovšek
Stilistka in modna novinarka Tjaša Kokalj nam je podala svojo strokovno oceno večernih toalet, ki smo jih na estradnicah občudovali na sinočnji podelitvi viktorjev.

Sinoči smo na rdeči preprogi videli kar nekaj kiksov. Neisha, Regina, Majči iz oddaje Na zdravje!, Katarina Jurkovič in Nena Muršič, ki se je spomnimo iz šova Big Brother slavnih, nas niso ravno navdušile s svojo opravo. Tjaša je na seznam minusov dodala še Špelo Grošelj, Majo Kljun in Danico Lovenjak. "Zdi se mi, da je imela Špela Grošelj malce preveliko in prekratko obleko, sicer mi je bilo všeč njeno okrasje okoli vratu. Vse skupaj ni bilo nič posebnega, lahko bi si omislila kaj bolj drznega, morda bolj vpadljiv in barven nakit." Pri Maji jo je zmotilo dejstvo, da se obleka ni lepo prilegala in je bila kljub močni barvi dolgočasna. "Z eno besedo: passé."

Tudi Danica je ni prepričala iz istega razloga. "Obleko podobno njeni sem jaz nosila pred nekaj leti na modni revije Maje Ferme in nisem zagovornica tega. Ne vem, zakaj se ženske z oblinami oblačijo v takšne velike kose blaga, saj ima vseeno lepo telo, ki pa ga žal nismo imeli priložnosti videti." Kritiko je namenila tudi voditeljici Katarini Jurkovič: "Zgornji del ni bil slab, vse, kar se je dogajalo spodaj, je pa izpadlo cirkuško, brez usklajevanja zgornjega in spodnjega dela."

Modnega viktorja dobi ...

Priznanje za naj modno izbiro bi lahko dobilo več estradnic, Tjaša bi modni plus dodelila Iryni Osypenko Nemec, voditeljici Nataši Gavranič, manekenki Mireli Korać in ženi Boštjana Romiha, Lari. "Iryna je dokazala, kako uspešno kombinirati čipko in belo obleko, brez da izpadeš kot v poročni obleki. Elegantnost sta z oblikovalko Simono Lampe super poudarili s prikupnim pasom." Natašo je zaradi detajlov na obleki označila za modno boginjo, iz podobnih razlogov pa jo je navdušila tudi Mirela Korać. "Kombinirala je kožno in črno barvo, kar je težko narediti, da ne izgleda neujemajoče, ampak njej je to zelo dobro uspelo. Všeč so mi bili tudi njeni uhani, ki so se odlično povezali z barvno sliko obleke."

Najbolj od vseh pa je blestela Romihova žena Lara, ki je po mnenju Tjaše zasenčila vse estradnice. "Pogumno je izbrati cekinke, še posebej, če so ti posuti po celi obleki. Kaj hitro lahko izgleda poceni, Romihova pa jo je odlično nosila in v njej razkazovala svojo hudo postavo kot mamica treh otrok."

Kako so bile estradnice videti sinoči, si oglejte v zgornji galeriji in presodite še sami.

Komentarjev 5
  • kwakwa 19:51 18.marec 2013.

    Najbolje oblečene: Iryna Osypenko Nemec, Iva Kranjc, Lara Romih in Mirela Korač.

  • Pepi 17:02 17.marec 2013.

    No,če se vsi že grejo modne guruje(ne mislim vas ,ki ste komentirali),saj vsaka druga je že modna poznavalka,modni expert,vse pa smo videli na rdeči preprogi,vse naše vrle dizajnerje,ZA na smetišče,ne moreš oblečt človeka v nekaj kar mu ne paše in ...prikaži več se v obleki ne počuti dobro,lepo oblečene so bile:Tjaša Kokalj,Nataša Gavranič in pa Marika Savšek,vse ostalo ni omembe vredno-za moj okus,Katarina jurkovič,ko pobiralka kart v cirkusu,že po TV se je videlo,da so materijali zelo čip,bi rekli v slengu,Iryna pa je samo malček predelala svojo poročno obleko,čevlji pa so iz mass-a,če niso so pa zelo poceni,Iris Mulej,je to obleko nosila na izboru za Miss Slovenije,leta 2007,ali zelo podobno

  • kapibara 16:36 17.marec 2013.

    - Kapo dol Lari - res elegantna..in una iz "ta novejše tv" v rdečem- pravnomočno obsojeni kvazi glazbeni "ekspert" pa tleke nima kaj iskati..Vse skupaj je pa ponujanje na sistem : "na izvolte"....zelo pritlehna je miselnost posameznikov, ...prikaži več ki pa, so ŽAL, v večini..naje se veselijo, dokler se lahko..vsak prvljica ima konec lepši+grekejši..poglejte Svetlano..