Magazin > Odnosi in prosti čas
372 ogledov

Kateri del telesa jo privlači na moškem?

postaven moški Profimedias
Med tem, ko se moški obremenjujejo z izgubo las in velikostjo svojega moškega ponosa, je nova študija pokazala, da ženske pri moškem opazijo druge stvari.

Moški pri ženskah opazijo obraz, nasmeh, oprsje, zadnjico in noge. Med tem ko oni mislijo, da se ženske obremenjujejo z velikostjo njihovega penisa in z njegovimi lasmi ter plešo, ki počasi raste in se ne upira. Ženske pri moškem opazijo naslednje stvari.

Telo Ryana Goslinga, ne fitneserja
Ženske v spletni anketi na eni od ameriških strani potrdile, da si želijo moškega, ki ima lepo in športno telo. A so poudarile, da si želijo telo Ryana Goslinga in nikakor telo nekoga, ki je obseden s fitnesom. Zelo mišičasti in ogromni moški so všeč 10 odstotkom žensk, več kot 50 odstotkov pa je potrdilo, da jim je bolj všeč srednje športna postava, kjer se vidi, da moški dela nekaj za svoje telo, a pri tem ne pretirava.

Ramena, roke in bicepsi
Ženske privlačijo lepa široka ramena, močne roke in seveda razviti bicepsi, a seveda, ne preveliki. Močne roke in ramena pomenijo, da se ženske skrijejo v njihov objem in da jih lahko moški v postelji brez težav tudi »premetava« iz enega položaja na drugega.

Trebuh pomembnejši od penisa
Velikost njegovega »orodja« je pri ženskah šele na devetem mestu, čerpav večina moških misli, da se ženske obremenjujejo z velikostjo njegovega penisa. Tretja najbolj zaželen atribut na moškem je raven trebuh, ni nujno, da izklesan, samo da ta ni prevelik in preveč »pivski«.

Zadnjica
To, da moški pogledajo za žensko in se brez sramu zagledajo v njeno zadnjico je postalo že nekaj povsem običajnega. V zadnjih nekaj letih pa so tudi ženske vedno bolj navdušene nad moško zadnjico. Ženskam je pomembno, da je ta lepo oblikovana, napeta in čvrsta. Se pa 70 odstotkov žensk strinja, da jim ni všeč, če ima moški večjo in bolj napeto zadnjico kot one, saj to še vedno velja za »ženski atribut«.

Oči in zobje
Veliko žensk se osredotoča tudi na moške oči, saj se kot pravi romantiki strinjajo, da so te ogledajo duše. Poleg tega pa jih privlačijo lepi beli zobje, saj to kaže na lepo higieno.

Lasje in višina nepomembna
Kozmetična industrija služi milijone na izdelkih, ki moškim pomagajo pri izgubi las. V anketi pa se je pokazalo, da ima kar 40 odstotkov žensk raje moške, ki so plešasti ali zabriti. Večina ženska pa se strinja, da jih od moškega odvrača pričeska, ki je predolga, predvsem na moških, ki za to pričesko nimajo dovolj las.

Kar se višine tiče, moški milijo, da so ženskam všeč tisti, ki so višji od 185 centimetrov. No to ni povsem res. Ženske si želijo moškega, ki je od nje višji, to je lahko tudi samo 5 centimetrov, lahko pa tudi 30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.