Magazin > Odnosi in prosti čas
117 ogledov

Katerim astrološkim znamenjem se raje izognite

moški ženska pogovor prepir Shutterstock
Astrologija. Kdo vam značajsko najbolj ustreza in kdo ne.

Ovne privlačijo tehtnice, dobro se razumejo tudi z levi, vodnarji in ovni. Ne ustreza pa jim družba kozorogov in rakov.

Če ste po horoskopu bik, se boste zelo dobro razumeli s škorpijoni, devicami in kozorogi. Privlačijo vas tudi ribice in rakci, izognite pa se vodnarjem in levom.

Dvojčke privlačijo strelci, tehtnice, ovni in vodnarji, zelo dobro se razumejo z biki in levi, slabo pa z devicami in ribicami.

Raki se hitro zagledajo v kozoroge, dobro se razumejo tudi z raki in škorpijoni, a tudi z bikci in devicami. Ovni in tehtnice pa jim hitro dvignejo pritisk.

Levi so nori na vodnarje. Harmonični so tudi odnosi s strelci in ovni, tehtnicami in dvojčki, slabše pa se razumejo s škorpijoni in biki.

Device najbolj privlačijo osebe, ki so rojene v znamenju ribi. Lepo jim je tudi v družbi kozorogov in bikov, a tudi škorpijonov in rakov. Strelcem in dvojčkom pa se raje izognejo.

Tehtnice pa najbolj privlačijo kozorogi, dobro se razumejo tudi s škorpijoni in dvojčki, strelci in levom, slabo pa z raki.

Če ste škorpijon, boste največjo privlačnost občutili do bikov, v družbi ribic in rakov se boste zelo dobro počutili, a tudi s kozorogi in devicami vam bo lepo. Bežite od levov in vodnarjev.

Strelce najbolj privlačijo dvojčki, uživajo v družbi ovnov, levov, bikov in rakov ter tudi vodnarjev in tehtnic. Izognite se ribi in devici.

Kozorogi bi bili najraje ves čas v družbi rakcev, bikov ali devic. Dobro se zabavajo tudi z ribicami in škorpijoni, slabo pa se razumejo s tehtnicami in ovni.

Vodnarje privlačijo levi, lepo jim je tudi z dvojčki in tehtnicami ter ovni in strelci. Izognite se rakom in škorpijonom.

Ribi privlačijo ljudje, ki so rojeni v znamenju devic. Iščejo pa tudi bližino rakov in škorpijonov ter bikov. Najslabše pa se razumejo s strelci in dvojčki.

Komentarjev 1
  • nergač 16:00 02.april 2016.

    a je treba ženske še dodatno poneumljat? Žurnal, tudi vi sodelujete pri tej raboti. Samo da kaj nanese....