Magazin > Odnosi in prosti čas
49 ogledov

S temi znamenji je treba delati v rokavicah ...

astrologija Shutterstock
Rak je poleg Škorpijona in Rib eno izmed treh vodnih astroloških znamenj. Po prepričanju večine kredibilnih astrologov gre pri tem brez dvoma za najbolj občutljiv znak v astrološki sferi, ki slovi po svoji izjemni čustvenosti, ljubeči srčnosti, presenetljivi skrbnosti in težavni muhavosti.

Z Rakom se boste imeli moč popeljati po tirnicah, obarvanih z emocionalnimi izbruhi in pretiravanji, po drugi strani pa tudi z izjemno ljubečnostjo in skrbnostjo.

Trd oklep in mehka sredica

To je namreč nedvomno izjemno lojalno in senzitivno znamenje, ki pa svoja čustva ohranja skrbno skrita pod večplastnim oklepom, kamor je takrat, ko se Rak v svojem čustvenem razpoloženju tako odloči, izjemno težko prodreti. Trd oklep in mehka sredica, kot se za velikega občutljivca seveda spodobi.

Se je pa vsekakor potrebno zavedati, da ranjen Rak lahko tistega, ki mu predstavlja ogrožajoč dejavnik, kaj hitro uščipne s svojimi kleščami. Seveda gre pri omenjenem 'elementu ogrožanja' lahko za kakšno popolno banalnost, ki pa se je občutljivemu Raku usedla v srce in povzročila vrnitev v njegov oklep ter stanje neskončnega kujanja. Presenetljivo in obenem na določenih ravneh tudi izjemno fascinantno, predvsem za individuume astroloških znamenj, ki v svoji natalni astrološki karti nimajo poudarjenega elementa vode. 

Zasipajte ga/jo z nežnostjo!

Včasih se problem tega vodnega znamenja nahaja tudi v tem, da ne zna spustiti določenega bližnjega odnosa ali pa njegovo vedenje vodi v zadušitev njegovih ljubljenih oseb. V izogib njihovi dobro poznani muhavosti, je z njimi priporočljivo ravnati v rokavicah, jih zasipati z nežnostjo in jim obenem ponuditi občutek doma ter domačega ognjišča, saj jim to pomeni ves svet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.