Magazin > VIP
38 ogledov

Katin otrok ob kraljici nezaželen

kraljica Elizabeta, princ Philip FameFlynet
Čeprav ga nestrpno pričakujejo vsi, bo otrok Kate Middleton in princa Williama pri kraljici tudi nezaželen. Vsaj, če se bodo držali strogega kraljevega protokola.

Če se bo kraljica Elizabeta II. držala kraljevega protokola, svojega pravnuka ali pravnukinje med kosilom ali večerjo ne bo mogla hraniti.

Nekdanji vodja Kensingtonske palače Darren McGrady, je za US Weekly povedal, da so otroci za kraljičino mizo nezaželeni: "Do sedaj kraljevi otroci s kraljico niso smeli sedeti za isto mizo, dokler niso osvojili tehnik lepega vedenja in dokler se niso naučili pravilno uporabljati noža in vilic."

Bosta vojvodinja Kate in princ William upoštevala kraljeva pravila? Do sedaj sta že izdala, da bi otoka rada vzgajala "normalno" in morda je prišel čas, ko se bodo stroga kraljeva pravila začela krhati. "Britanska kraljeva družina postaja bolj sodobna," zaključuje McGrady.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.