Slovenija
11 ogledov

Kavčič bi ga kupil, Virant bi ga dal

blaz kavcic avto Žurnal24 main
Gregor Virant bi Kavčiču odstopil vozilo državnega zbora. Kavčič meni, da nadomestni nakup državnega proračuna ne bi obremenil.

V državni svet je danes prispel uradni dopis predsednika državnega zbora Gregorja Viranta, v katerem predlaga, da državni zbor odstopi vozilo državnemu svetu.

Kolegij predsednika državnega sveta Blaž Kavčič se bo s pismom seznanil v ponedeljek, 26. marca, ko bo o pismu povedal kaj več.

Kavčič upa na podporo

"Nadomestni nakup vozila za državni svet ne bo v ničemer obremenil državnega proračuna, to vam lahko osebno zagotovim. Prepričan sem, da me bodo člani kolegija državnega sveta v ponedeljek podprli, da pri dokončnem odločanju pri nadomestnem vozilu upoštevamo tako finančni položaj kot delovne potrebe, ki jih ima predsednik državnega sveta," pa je že danes povedal v oddaji Svet na Kanalu A.

Komentarjev 3
  • privat 15:31 22.marec 2012.

    koliko masno služijo da sploh ne rabijo službenih avt...naj si jih sami kupijo!! Katera firma bo meni kupila avto za delo??Nobena ,kupuje le še državna firma ,ki živi nekje drugje kakor v realnem svetu!!Kaka službena avta na račun davkoplačevalcev?? Naj ...prikaži več odpustijo ministre za leto dni in tako naj si prišparajo za svoje žuranje

  • 1111 19:47 21.marec 2012.

    ...a ni to tisti, ki je uniču že par podjetij...direktor telekoma...kako lahko taki tepci pridejo na tak položaj??? V čem je problem, bedak naj si patrijo vzame...itak so v garaži neuporabne!!!

  • Veteran 19:26 21.marec 2012.

    Ukiniti državni svet in Kavčiča na zavod za zaposlovanje oz. delati v tovarno. A ga ni sram, da v tej krizi zahteva 4x4.