Šport
23 ogledov

Kavčič na Kitajsko

Tomaž Kavčič Anže Petkovšek Tomaž Kavčič velja za favorita za selektorski položaj.
Dolgoletni selektor reprezentance do 21 let Tomaž Kavčič je podpisal 18-mesečno pogodbo s kitajskim drugoligašem Qingdao Jonoon FC, ki se bori za povratek v kitajski Super League.

“Praktično čez noč se mi je ponudila priložnost za treniranje na Kitajskem. Odločitev ni bila lahka. Nogometni zvezi Slovenije, predsedniku Aleksandru Čeferinu, vsem zaposlenim, svojim sodelavcem v strokovnem vodstvu in igralcem se zahvaljujem za izjemno sodelovanje, ki je trajalo kar šest let, ter za podporo, ki sem jo imel za nemoteno delo,” je ob slovesu z mesta selektorja reprezentance do 21 let dejal Tomaž Kavčič, ki se seli h kitajskemu drugoligašu.

V času, ki ga je Kavčič preživel z službi na Nogometni zvezi Slovenije, je bil tudi član strokovnega vodstva A reprezentance na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki 2010. Mlado reprezentanco je sicer vodil na 42 tekmah. "Nogometna zveza Slovenije se Tomažu Kavčiču zahvaljuje za odlično, strokovno, pošteno in predano delo z mlado izbrano vrsto ter mu želi veliko uspeha na njegovi nadaljnji trenerski poti," so po sporazumni prekinitvi sodelovanja sporočili z NZS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.