639 ogledov

Kdaj moški ve, da je copata? Prvič.

Še eno žličko za mamico, pa boš lahko pokosil travo okoli hiše. Žurnal24 main
Ste se kdaj spraševali, ali spadate med copate? Tukaj je nekaj odgovorov, ki vam bodo pomagali spregledati. Če vas ne zanimajo, ste prvi, ki bi jih morali prebrati. Za božjo voljo.

V življenju pride čas, ko je treba odrasti. Predvsem v razmerju. A to ne pomeni, da se morate ukloniti sleherni dominantni ženski, ki vam prekriža pot. Ni se treba skrivati v kotu z vašim skopljenim repom med nogami. Hell no!

Za pivo s prijateljem potrebujete dovoljenje
Ne gre samo za pivo, ampak dovoljenje potrebujete za sleherno še tako banalno ekskurzijo. V mislih vašega oblastnega dekleta je odhod na pivo s klapo avtomatično povezan z mrščenjem čela. Po njenem kar kličete po težavah. Ob koncu dneva ne morete niti na eno hitro pijačo, ne da bi to povzročilo godrnjanje zaskrbljene ženičke. Posledično se začnete izogibati vsem spornim dejavnostim in postajati mehkužec brez hrbtenice. Ampak to je šele žalosten začetek.

Odloča se namesto vas (in za vas)
Sprašujete se, kako je lahko prišlo tako daleč, da se odloča namesto vas, a je vseeno res. V vaši zvezi ne odločate več o ničemer, razen o minornih zadevah. Partnerici je nekako uspelo, da je vajin odnos podoben skupnosti združenih narodov, le da v varnostnem svetu sedi samo ona. In se tudi ne obotavlja dati veta na stvari, ki ji niso všeč. Imate zelo malo ali skorajda nobene besede glede kraja počitnikovanja, pomembnih nakupov, da o načrtih za vikend ne govorimo.

Boli? Ali niti ne opazite več? © iStockphoto

 
Imata skupen elektronski naslov
Vsi imamo prijatelje, ki so padli v to noro past in si delijo elektronski naslov z življenjsko sopotnico. Saj poznate vrstni red: srečal jo je, hodila sta na randije, poročil jo je, in še preden ste se zavedeli, ste začeli dobivati elektronsko pošto s podpisoma obeh, čeprav je bilo jasno, da jo je napisala ona. Takšna izguba neodvisnosti je eden od navidez najbolj nedolžnih znakov, da vas je ukleščila … Določeni privilegiji morajo biti žrtvovani v vsaki resni zvezi, toda to ne pomeni, da se morata dve osebnosti magično zliti v eno in da en glas govori v imenu obeh. Ljubezen je čarovnija, takšna pa spet ne.

Domov greste, ko je ONA pripravljena
Bili so časi, ko so se možje do sitega najedli in napojili ter se nato določili, ali je čas, da gredo domov. Časi so se za mnoge spremenili, a nikakor ne tako, kot pritiče možatim osebnostim. Če na družabni prireditvi čakate, kdaj bo ukazala ''Pripravljena sem'', da ji boste lahko podali plašč in se opravičili gostiteljem, ste pečeni. Ko boste zapustili prizorišče, bodo prijatelji le zmajevali z glavami nad vašo patetično preobrazbo in se spraševali, ali je to res tisti človek.

 

Preberite še:

Zamenjali ste družbo
Ko ugotovite, da so vaše prijatelje zamenjali njeni, je to jasen namig, da pometa z vami. Nenadoma ni več samoumevno, da posedate s staro posadko, ampak iščete sprejemljivo zamenjavo, kar se običajno konča tako, da postanete dolgočasen znanec kakšne njenih sivih prijateljic. Ne da bi razumeli, kako se je to pravzaprav zgodilo.

To je samo nekaj nedvoumnih znakov, da vašega življenja ne upravljate sami. Upamo sicer, da se v njih niste našli in da ONE niso dobile novih iztočnic. Drugi del sledi bo razkril vso resnico.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.