Šport > Nogomet
25 ogledov

Kdo bo v Stožicah bolj pogumen?

Luka Elsner Domžale Maribor PLTS Saša Despot
"Prepričan sem, da smo sposobni osvojiti poln izkupiček, a se hkrati zavedam, da bo pot do uspeha zelo težka, saj nas čaka resen in zelo kvaliteten nasprotnik," meni Luka Elsner.

''Veselim se tekme v Stožicah, ki bo za nas ena od bolj zanimivih v letošnji sezoni. Imamo odlično priložnost, da pokažemo, kaj zmoremo. Vseh 90 minut želimo odigrati na visoki ravni, kar nam v dosedanjem delu sezone še ni uspelo," je nocojšnji obračun proti Olimpiji (20.15) napovedal domžalski strateg Luka Elsner.

"Prepričan sem, da smo sposobni osvojiti poln izkupiček, a se hkrati zavedam, da bo pot do uspeha zelo težka, saj nas čaka resen in zelo kvaliteten nasprotnik. Na drugi strani imamo tudi mi svoje adute, ki jih bomo morali tekom tekme vseskozi uveljavljati. Pogum bo najverjetneje odločilni faktor na Stožicah," je dodal Elsner, ki se zaveda, da je vsako izgubljeno točko v boju z neposrednimi tekmeci za sam vrh lestvice težko nadoknaditi.

Trener Domžal je nekaj besed namenil tudi nocojšnjim tekmecem: "Olimpija je v primerjavi z minulo sezono močno dvignila svojo dinamiko in število ponavljanj v igri. Sprejela je resen način dela. Ob kvaliteti in odličnem igralskem kadru gre nedvomno za ekipo, ki nam lahko povzroči veliko preglavic. Na dvoboj se moramo ustrezno pripraviti. Izbrati moramo pravo taktiko, s katero bomo omejili njihove glavne adute in hkrati izkoristili slabosti v njihovi igri."

"Vsak način igre ima svoje prednosti in slabosti. Tako je bilo pri Olimpiji v prejšnjih sezonah in tako je tudi sedaj. Vsekakor pa gre za eno težjih tekem v sezoni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.