Magazin > Odnosi in prosti čas
109 ogledov

Kdo je boljši v postelji – blondinke ali temnolaske?

gigi hadid, kendall jenner Profimedias
Raziskava je pokazala, da so v postelji najboljše rjavolaske.

Kar 58 odstotkov moških je v neki britanski anketi na portalu Lovehoney odgovorilo, da so v spalnici najbolj uživali, če jim je družbo delala rjavolaska. Le 16 odstotkov vprašanih je bilo najbolj zadovoljnih s posteljnimi spretnostmi blondink, 12 odstotkov moških prisega na črnolaske, devet odstotkov pa na rdečelaske. Za pet odstotkov vprašanih pa so vse krave ponoči črne ...

Anketa je tudi pokazala, da je smisel za humor zelo privlačen. Kar devet od desetih oseb namreč pravi, da so pri izbiri ljubimca pozorni tudi na to. Četrtina vprašanih žensk je tudi priznala, da so že spale z moškim, ki jim vizualno ni bil všeč, a jih se spravljal v smeh.

Moškim (55 odstotkov) pa je očitno poleg humorja pomembno tudi to, ali zna ženska kuhati.

"Moški išče temnolasko, ki zna kuhati, ženske pa temnolasca, ki ima smisel za humor. Anketa je tudi pokazala, da ženskam videz ni pomemben,“ je izsledke raziskave povzel soustanovitelj Lovehoney, Richard Longhurst.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.