Magazin > Film & Glasba & TV
99 ogledov

Kdo laže: Adnan, Pop TV ali novinarka?

Manja Plešnar Voyo/ zurnal24.si
Je Adnan obrnil ploščo?

Adnan, izpadli tekmovalec šova Big Brother je včeraj namigoval, da naj bi bili rezultati glasovanja prirejeni. V izjavi za Slovenske novice je bil celo precej natančen, kako naj bi do tega prišlo. "Teorije, da sem moral ven, da ne bi izdal Gregorjeve skrivnosti, ne bom ne potrdil ne ovrgel, bom pa rekel samo to, da je vse skupaj malce zavito. Kar pa se tiče kuverte, v kateri je bilo zapisano ime poraženca, lahko povem to, kar sem slišal – menda je bila pripravljena že na začetku oddaje, ko so ljudje že glasovali. Kar nekaj ljudi mi je povedalo, da ta kuverta ni prišla med glasovanjem iz katere koli strani," je povedal novinarki Aniti Krizmanić

Zvečer, ko je bil gost v oddaji Big Brother Klub in je bila na udaru seveda njegova odmevna izjava, pa mu je voditeljica Manja Plešnar med drugim pojasnila: "Od sobote pa do danes se govori, da naj bi šlo za posebno manipulacijo, da naj bi mi te glasove priredili in da naj bi nekdo drug prejel manj glasov kot ti. Moram ti povedati, da temu ni tako, ker naši dragi gledalci in gledalke so glasovali in seveda izločili tebe. In to je čista resnica. Kajti mi imamo te podatke, jasno." Adnan je v svoj zagovor povedal, da naj bi novinarka narobe pretipkala njegove besede, kar Krizmanićeva odločno zanika. Pravi, da ima njun pogovor posnet in lahko dokaže, da je povedal točno tako kot je zapisano.

Kaj se je dogajalo z ovojnico?

Na posnetku, ki so ga v oddaji Big Brother Klub pokazali v svoj zagovor, se sicer ne vidi, od kod je Emi vzel ovojnico in ali je tam ležala že pred koncem glasovanja. Kaj se je res dogajalo z ovojnico in ali Adnan z izjavami krši pogodbo? 

"Glasovanje je potekalo brez težav v skladu z veljavnimi pravili in izid je bil izjemno tesen. Najmanj glasov gledalcev je dobil Adnan. Asistent je na točilni pult položil dve kuverti med zadnjimi oglasi pred koncem glasovanja. V kuvertah sta bili imeni tekmovalcev, ki sta imela najmanj glasov. Po oglasih je voditeljica Manja naznanila konec glasovanja, prek slušalke pa so ji odgovorni za glasovanje sporočili, kdo se mora izseliti. Razumemo, da je Adnan v žaru poraza izrekel nekaj ponesrečenih besed. Z njim smo se pogovorili in mu ponudili vpogled v glasovanje in odgovore na vsa vprašanja, ki jih ima," odgovarjajo s Pro plusa.

Komentarjev 1