Šport > Nogomet
20 ogledov

Kek bi jo rad spet zagodel Dinamu

Matjaž Kek Rijeka Simon Maljevac
Napete strasti po sobotnem ligaškem derbiju so se komaj pomirile, Dinamo in Rijeko pa že čaka prva polfinalna tekma hrvaškega pokala.

Rijeka je z golom v 94. minuti na zadnji prvenstveni tekmi hrvaške 1. HNL iztržila remi na Kantridi, kjer je gostoval veliki Dinamo Zagreb. Ekipi se bosta v manj kot tednu dni pomerili še drugič, tokrat na Maksimirju v hrvaški prestolnici, kjer se bo Dinamo poskušal maščevati za izgubljeni dve točki.

Nekdanji slovenski selektor se dobro zaveda, kdo je favorit obračuna, vendar poudarja, da favoriti ne zmagujejo vedno. ''Na Maksimirju moramo pokazati svoje kvalitete. Igrata se dve tekmi. Želimo si položaja, da bo o potniku v finale odločala tekma pred našimi navijači. V soboto nismo popustili, ko smo prejeli drugi zadetek. Zadovoljen sem z reakcijo igralcev,'' je povedal Kek in dodal, da bodo tokrat v tekmo krenili bolj agresivno.

''Dinamo je favorit, a  favoriti ne zmagujejo vedno. Vem, da v soboto nismo izgledali najboljše, in to bomo poskusili popraviti na Maksimirju. Nismo bili dovolj agresivni in na tem bomo delali,'' je razkril slovenski strateg.

Komentarjev 1
  • vladek 15:38 08.april 2015.

    Kek,če danes zgubiš,lako samo kufre spakiraš in adio Rijeka