Šport
18 ogledov

Kek na Bonifiki brez "ubežnika"

Matjaž Kek Rijeka trening EPA
Idiličen uvod v novo leto v taboru Rijeke je z nešportno potezo pokvaril vezist Mato Jajalo, ki je brez dovoljenja vodstva kluba zapustil pripravljalni tabor v Rovinju in ne bo nastopil na jutrišnji pripravljalni tekmi proti Kopru.

"Naš nogometaš Mato Jajalo se v torek ni pojavil na dopoldanskem treningu. Večer pred tem je sporočil, da je dobil zanimivo ponudbo, ki jo bo sprejel. Imena kluba ni omenil, nato pa je brez pojasnila zapustil hotel," je sporočil športni direktor Rijeke Srečko Juričić.

"Takšno obnašanje je popolnoma nesprejemljivo za profesionalca in reprezentanta. Tega ne bomo tolerirali, saj ima z našim klubom še vedno pogodbo. Klub je izpolnil vse obveznosti, tako da trenutno ni nobenih pogojev za prekinitev pogodbe," je dodal Juričić.

Rijeka gostuje v Kopru

Nogometaši Rijeke se trenutno nahajajo na uvodnem delu priprav v Rovinju, jutri ob 17. uri pa bodo gostovali na koprski Bonifiki. Strateg Matjaž Kek je pred dnevi ostal brez najboljšega napadalca Andreja Kramarića, ki se je ob odškodnini desetih milijonov evrov preselil v Leicester, kot kaže pa bo pred pričetkom spomladanskega dela prvenstva ostal tudi brez "ubežnika" Jajala, za katerega naj bi se zanimala Fiorentina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.