Šport > Nogomet
56 ogledov

Kek naredil čistko

matjaž kek EPA
Po neuspešnem uvodu v sezono se je trener Rijeke Matjaž Kek po pisanju hrvaških medijev odločil za spremembe v klubu.

Po odlični minuli sezoni so navijači Rijeke dobre rezultate pričakovali tudi v sezoni 2015/16, a vsaj zaenkrat njihovemu klubu nič ne gre po željah. Četa Matjaža Keka je tako že izpadla iz Evrope, premočna ovira je bil škotski Aberdeen, tudi v hrvaškem prvenstvu pa so Rečani še brez zmage, v treh kolih so trikrat remizirali.

"Kek je po prvih tekmah ščitil igralce in nase prevzel odgovornost, po tekmi proti Zagrebu pa se je odločil, da tega ne bo več počel in je najavil reze v kadru," so zapisali pri 24sata.hr. Novi list je napisal, da je prva čistka sicer zahtevala žrtve v Kekovem strokovnem štabu.

Jutranji trening na Kantridi sta tako ob Keku vodila le kondicijski trener Ugo Maranza in pomočnik Vjeko Miletić, manjkali pa so trener vratarjev Siniša Ćaleta in asistenta Renato Pilipović in nekdanji dolgoletni nogometaš Serie A ter slovenski reprezentant Matjaž Florjančič. O novih imenih še ni informacij, tudi na klubski spletni strani še molčijo o menjavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.