Magazin > VIP
16 ogledov

Kelly hudo ljubosumna na Beyoncé

Destiny’s Child EPA
Kelly Rowland je potrebovala le nekaj let, da je končno priznala, da jo je razganjalo od ljubosumja zaradi uspeha Beyoncé po razpadu njihove skupine Destiny’s Child.

Da je bila polna zavisti in jeze je Kelly priznala šele v novi pesmi Dirty Laundry: "When my sister on stage/killing it like a mother******/I was in a rage/feeling it like a motherf*****," kar bi lahko prevedli nekako takole: "Ko je moja sestra razturala na odru, sem bila jaz polna jeze." Da gre res za Beyoncé pa je jasno šele v naslednjem verzu: "Went our separate ways but I was happy she was killin’ it/Bittersweet she was up, I was down/No lie, I feel good for her but what do I do now?" Kelly je s tem mislila, da je bila "srečna zanjo in za njen uspeh po razpadu skupine," a to je bilo zanjo "grenko-sladko", ona je bila na dnu, Beyoncé pa na vrhu. "Le kdo bi hotel poslušati moje s***je?" se je še vprašala.

Kelly, ki ima sicer tudi sama zelo uspešno kariero, je za priznanje potrebovala sedem let.

Sicer pa je v isti pesmi razkrila še, da je bila nekoč v razmerju z moškim, ki z njo ni ravnal tako, kot bi moral. V verzih razkriva, da jo je trpinčil in ji govoril, da je nihče ne bo ljubil tako kot on in njena mama, še posebej pa ne njen oče in Beyoncé.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.