Magazin > VIP
19 ogledov

Kelly ni več v Modni policiji

Kelly Osbourne Profimedias
Za njen odhod naj bi bili krivi tviti glede rasističnih komentarjev na račun Zendayine pričeske.

En teden po škandalu je televizijska mreža E! objavila, da Kelly Osbourne odhaja iz Modne policije. Uradno sama, neuradno pa naj bi morala oditi zaradi tvitanja o rasističnem komentarju Giuliane Rancic na račun Zendayine pričeske.

"Dobili smo informacijo, da je imela na izbiro, da odpoved ponudi sama ali pa bo odpuščena," je za RadarOnline.com povedal neimenovani televizijski vir. "V resnici so ji dali slovo, ker so je imeli dovolj," je povedal drug vir.

Po nekaterih informacijah naj bi bila to le pika na i na njeno nemogoče obnašanje, vse odkar je v septembru umrla njena prijateljica Joan Rivers.

Ranciceva je v ponedeljek izjavila, da so Zendayini lasje videti, kot bi dišali "po olju pačulije in marihuani“. Naslednji dan se je za izjavo opravičila, Osbournova pa je dejala, da rasizma ne odobrava in da premišljuje, ali bo v Modni policiji vztrajala še naprej. E! še ni sprejela odločitve, kdo jo bo nadomestil. Osbournova uradno odhaja novim izivom naproti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.