Magazin > VIP
70 ogledov

Kelly Rutherford nad sodnico, ki ji je vzela otroke

kelly rutherford
1/4
Profimedias
Igralka Kelly Rutherford mora otroka vrniti očetu.

Kot smo poročali, igralka Kelly Rutherford svojih otrok v začetku avgusta ni poslala nazaj k očetu v Monako, kar pomeni, da je otroka ugrabila, saj ima njen nekdanji mož, Nemec Daniel Giersch, skrbništvo.

Igralka je povedala, da nobena ameriška država ne čuti odgovornosti za njen primer, zato je tudi nobena zvezna država ne more prisiliti, da 8-letnega Hermesa in 6-letno Heleno pošlje nazaj v Evropo.

Z njeno logiko pa se ni strinjala newyorška sodnica Ellen Frances Gesmer, ki je odločila v prid Nemcu, saj je igralka prekršila dogovor o skrbništvu.

Rutherfordova je odločitev sodnice označila za "šokantno, nezakonito in nasilno do otrok“. Dodala je še, da je otroka po odločitvi sodišča težko pomirila. "Ni besed, s katerimi bi lahko razložila okrutno obnašanje sodnika,“ je izjavila zvezdnica, znana iz serij Melrose Place in Opravljivka, in dodala: "Sodnica bo morala s svojo odločitvijo živeti. Če ima vest, do konca svojega življenja ne bo več zatisnila očesa.“

Igralka sodnici očita, da se z njo ni pogovorila, o svojem bivšem možu, s katerim se po sodiščih prereka že sedem let, pa je povedala, da mu otroka očitno ne pomenita veliko, saj se ni prikazal na sodišču, ampak je v New York poslal svojo mamo. 41-letnik naj bi po njenih besedah lagal, ko je izjavil, da ne ve, kje se otroka nahajata. "Pisno sem mu večkrat povedala, da sta v New Yorku in na varnem. Z njima se je večkrat pogovarjal po skypu. Lagal je, da bi sodišče prisili v hitro izdajo uredbe.“

Mnogi se sprašujejo, zakaj so ameriška sodišča skrbništvo dodelila tujcu. Odvetnik Malcolm Taub pravi, da ameriška družinska sodišča pri svojih odločitvah upoštevajo tudi to, ali starš poskuša otroke odtujiti. Sodišče je Kelly v preteklosti med drugim očitalo tudi to, da moževega imena ni želela vpisati na hčerkin rojstni list.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.