Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

"Ker je zlobna, majkemi“

ivona voyo.si
Na sestanku plusov in minusov je največ minusov dobila Ivica, ki bo sedla na prvi vroči stol. Ivona pa je svoj minus podelila Suzani, za katero pravi, da je zlobna.

Ivona se je, tako kot že zadnjih nekaj dni, spet pritoževala nad Suzano in na podelitvi plusov in minusov, ji je brez težav dodelila minus. Ker je bila izbrana za največjo klepetuljo v Baru je morala biti tiho cel dan, zato je svoje razloge za minus napisala na svojo tablico: "Minus Suzani, ker je zlobna, majkemi“. Najmlajša Barovka je svoj plus podelila Emiju, ki ga smatra za svojega prijatelja.

Poleg tega, da je Ivona Suzano označila za zlobno, se je prvič nad njo pritožil tudi Črt, ki pravi, da ji "nikoli ni nič jasno“ in da kot vodja nima avtoritete. Tako kot je to že pred nekaj tedni poudarila Sanja, je zdaj tudi Črt videl, da Suzana težko dela več stvari hkrati in da se težko zbere in da nikoli ne prevzame odgovornosti. Očitno Ivona ni edina, ki si to misli o Suzani. Najmljaša Barovka je včeraj namreč cel dan na tablo pisala: "Ona itak ni nič kriva“. Njuna prerekanja so se začela še preden sta se Suzana in Joel skrivala pod odejo, zaradi česar je Ivoni zavrela kri in je pokazala, kako zelo je zaljubljena v Joela, saj svojega ljubosumja nikakor ni mogla skriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.