Šport > Košarka
24 ogledov

''Še vedno sem isti košarkar''

kevin durant EPA
Z novo sezono severnoameriške lige NBA se na košarkarska igrišča vrača zvezdnik Oklahome City Thunder Kevin Durant.

Kevin Durant je zaradi poškodbe stopala izpustil 55 tekem lanske sezone, od zadnjega nastopa v dresu Oklahome City Thunder pa je minilo že več kot sedem mesecev.

Ameriški košarkar se pospešeno pripravlja na začetek nove sezone, v kateri, kot pravi, ne bo potreboval dolgo, da znova ujame tekmovalni ritem, saj ga občutek za igro navkljub daljši odsotnosti ni zapustil.

''Počutim se odlično. Okreval sem po poškodbi, tako da poskušam čim manj razmišljati o tem. Dobro sem. Še vedno sem isti košarkar, kot sem bil,'' je na treningu, na katerega je prispel dve uri prej, novinarjem zaupal Durant.

Najkoristnejši igralec sezone 2013/2014 pravi, da se bo hitro privadil na tekmovalni ritem.

''Ponižno lahko povem, da me občutek ni zapustil. Vsakič, ko stopim na igrišče, se počutim odlično. Vem, kako igrati. Moje telo se morda ne strinja, a vedno imam občutek, da sem v ritmu. To pa zato, ker sem spreten košarkar in vem, kako prikazati temeljne prvine svoje igre,'' je povedal Durant in dodal, da mu bo največ preglavic povzročala fizična pripravljenost.

''Vem, da bo trajalo nekaj časa, vendar sem na dobri poti,'' meni eden najboljših košarkarjev zadnjih let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.