Magazin > VIP
26 ogledov

Kim Kardashian: Francoske oblasti dvomijo v njeno zgodbo

Kim Kardashian, Kanye West EPA
Si je Kim Kardashian zgodbo o ropu izmislila?

Kim Kardashian trdi, da jo je pet neznancev v Parizu zvezalo in zaprlo v kopalnico ter jo olajšalo za nakit, vreden 10 milijonov dolarjev. Francoske oblasti pa po pisanju MTO News in Digital Music News dvomijo v njeno zgodbo.

Nepridipravi naj bi prišli v hotel in zvezali receptorja, ki ni mogel poklicati na pomoč. Vrata stanovanja, v katerem je bila Kim, naj bi bila narejena iz jekla. "Kar je še bolj pomembno, vrata si lahko od znotraj zaklenil, in sicer tako, da nihče ne bi mogel vstopiti brez dovoljenja gosta,“ poroča MTO News, ki se sklicuje na lokalne medije.

Preiskovalci se tudi po pisanju Daily Maila sprašujejo, kako so nepridipravi prišli v stanovanje, saj je Kim menda spala, ko so jo napadli. Poleg tega neznancem verjetno ne bi odprla vrat, saj je bila s tako dragocenim nakitom sama.

Zanimivo je tudi, da roparjev ni na posnetkih hotelskih varnostnih kamer, poroča TMZ. Prav tako jih ni bilo na posnetkih kamer, ki so snemale ulico pred stavbo.

PREBERITE ŠE: Kdo je izdal Kim in Kanyeja?

Dan za varen avto

Komentarjev 2
  • abcabc 21:21 09.oktober 2016.

    ne samo to... v zapor za lažno ovadbo in ker so morali v prazno preverjat kamere drugi delavci ki imajo tako ali tako dosti drugega dela, pa še denarno kazen 90% njeneka premoženja odvzet

  • patron 14:06 06.oktober 2016.

    je kar za verjet, baba pokvarjena, pogoltna, nenasitna, zmanjkuje denarja.....za njene nenasitne potrebe in če je res je oplela pri svojih glupih sledilcih, oboževalcih......upam, da je res injo razkrinkajo......!!!!.....