Magazin > VIP
29 ogledov

Kim Kardashian izgubila že ogromno denarja

Kim Kardashian Profimedias
Kim Kardashian se še vedno izogiba družbenim omrežjem.

Kim Kardashian se na družbenih omrežjih ni oglasila že lep čas, natančneje od usodne noči v začetku oktobra, ko so jo v Parizu oropali. Lepotica si je očitno vzela k srcu nekatere pripombe, da je nepridiprave s svojimi objavami, na katerih ni skrivala bogastva, tako rekoč povabila k sebi.

Njen komunikacijski molk na družbenih omrežjih pa ni ostal brez posledic. Lepotica je zaradi tega izgubila že več kot milijon dolarjev, saj so ji za fotografije, na katerih je predstavljala določena oblačila ali izdelke, mastno plačali.

Kim ima na Instragramu več kot 86 milijonov sledilcev, na Twitterju pa skoraj 49 milijonov. Po izračunih nekaterih strokovnjakov so podjetja Kim za eno objavo plačala približno 300 tisoč dolarjev. Zvezdnica pa seveda ni objavljala le plačanih objav. Menda se je omejila na en oglas na teden, kar pomeni, da je od ropa izgubila že 1,5 milijona dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.