Magazin > VIP
42 ogledov

Kim Kardashian neznanec poljubil na zadnjico

Kim Kardashian
1/5
Profimedias
Žrtev napadalca zvezdnikov je bila tokrat Kim Kardashian. Ta jo je poljubil na zadnjico.

Kim Kardashian je bila žrtev Vitaliija Sediuka, tistega Ukrajinca, ki ima fetiš na zvezdnice. Zelo rad jim namreč nagaja in seveda s tem spravlja ob živce. Pred nekaj dnevi je napadel manekenko Gigi Hadid, ko jo je v gruči oboževalcev in fotografov prijel od zadaj in dvignil.

Tokrat pa se je v Parizu odločil, da bi rad poljubil eno najbolj znanih zadnjic v Hollywoodu. Kim je bila navdušena nad svojimi varnostniki, ki so reagirali več kot hitro in napadalca uspešno odstranili.Kim je Ukrajinec napadel že pred dvema letom, ko jo je prav tako želel poljubiti na zadnjico.

Dan za varen avto

Dan za varen avto

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:32 29.september 2016.

    Lahko bi ga sam stran odrinl. Nevem zakaj se je zarad enga poljuba treba z pestmi spravt na človeka pol pa še sedet na njem kot da bi bil največji kriminalc. Kim je bila totalno nad pretiravanjem s silo. Zakaj ...prikaži večaj se pol ne izuči za pretepačico če ji je to tko zlo všeč? Aja ker je kao "high society" civilizirana ugledna punčara. In mora dajat vtis da je preveč ugledna da bi ji nasilje bil blizu. Torej je hinavka.

  • kapibara 09:57 29.september 2016.

    Tako rit kušnit.. pa ne zgrešiš, pa če si slep..