Magazin > VIP
49 ogledov

Kim Kardashian oropali Srbi

kim kardashian Profimedias
Po poročanju tujih medijev naj bi bila Kim žrtev zloglasne balkanske tolpe Pink Panter, katere člani so večinoma Srbi.

Čeprav nekateri mediji menijo, da je Kim oropal nekdo, ki je njej in njenemu možu blizu, pa so se pojavila nova ugibanja. Zdaj mediji poročajo, da naj bi bila Kim Kardashian v Parizu žrtev zloglasne balkanske tolpe Pink Panter. Njeni člani so večinoma Srbi.

Tolpa, ki obstaja že nekaj desetletij je vzdevek Pink Panter dobila zaradi ropa iz leta 2003, ko so diamante skrili v kremo za obraz, tako kot je to storil lopov v filmu Pink Panter. Tolpo sestavlja 200 nekdanjih častnikov vojske nekdanje države Jugoslavije. Tolpa deluje že več kot 30 let na področju od Londona pa vse do Tokia.

Njihovi največji "podvigi" so zagotovo rop najdražjih diamantov v Veliki Britaniji in številni ropi po Tokiu, kjer so bežali na kolesih. Prav zato nekateri mediji menijo, da je bila Kim žrtev te tolpe, saj so tudi njeni napadalci pobegnili s kolesom.

"Vedela je, da mora ostati tiho"

Kim je bila med ropom zvezana in z zalepljenimi ustmi ter zaklenjena v kopalnico. vir blizu zvezdnice je povedal, da se je Kim bala, da jo bodo posilili, zato je raje ostala tiho, čeprav naj bi bila na robu živčnega zloma. Ko se je uspela osvoboditi, je začela kričati skozi balkon. Tako jo je slišala prijateljica, ki je spala v sosednji sobi. 

Dan za varen avto

Komentarjev 4
  • AlcatraZ 10:54 04.oktober 2016.

    Če ne veš kdo je kriv, samo reci - srbi! Tudi če so, ali pa niso...

  • allstarr111 10:40 04.oktober 2016.

    Ni jih samo 200 precej več jih je imajo celo svojo tankovsko divizijo, topništvo ter letala ter celo ladije, delujejo tudi širše, ne samo od londona do tokia, celo v Hobitlandu so že slišal za njih. O jebela cesta

  • bine.prelesnik 10:09 04.oktober 2016.

    Pa si bil ti tudi zraven ?