Magazin > VIP
23 ogledov

Kim Kardashian se je vrnila na Instagram

Ki Profimedias
Trenutek, ki so ga njeni oboževalci čakali, se je končno zgodil. Kim se je vrnila na Instagram.

Kim Kardashian je do napada v Parizu veljala za kraljico družbenega omrežja Instagram in je svojih skoraj 90 milijonov sledilcev vsakodnevno obveščala o svojem življenju. Objavljala je družinske fotografije, svoje na pol gole selfieje in seveda, vse kar spada k njenemu prestižnemu vsakdanu.

Prav to, redno objavljanje fotografij, kje je in kaj vse ima v lasti, ko je, kot se zdi, 'pokopalo'. Napad na zvezdnico naj bi se zgodil, ker je nekaj dni pred prihodom v Pariz objavila fotografijo diamantnega prstana, ki je vreden kar 4 milijone dolarjev.

No, po malo več kot treh mesecih, se je Kim vrnila in s svojimi sledilci delila družinsko fotografijo, na kateri sta ona in mož Kanye West ter otroka North in Saint. Kim je s fotografijo verjetno želela zanikati govorice, da se z možem ločujeta in da imata v zakonu težave, odkar je Kanye doživel živčni zlom.

 

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 3, 2017 at 10:56am PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.