Magazin > VIP
226 ogledov

Kim Kardasihan kopira Karleušo?

kim kardashian, jelena karleuša Profimedias
Srbska starleta Karleuša je na svojem Instagram profilu svoje oboževalce bombardirala z idejo, da Kim Kardashian kopira njeno pričesko in njen modni stil.

Jelena Karleuša je na idejo prišla, ko se je svetovna zvezdnica resničnostne televizije Kim Kardashian odločila za drastično spremembo pričeske – ostrigla se je na trenutno priljubljeni dolgi bob in lase pobarvala na platinasto blond.

Ne samo, da Jelena Karleuša meni, da je navdih za pričesko dobila pri njej, Srbkinja pravi, da se je odločila kopirati tudi njen drzni stil. Čevlji z vrtoglavimi petami, kombinacija črne, bele in bež barve ter obleke in majice, ki ne skrivajo bogastva zvezdniškega oprsja odražajo njun videz.

kim kardashian, jelena karleuša | Avtor: Profimedias Profimedias

Ob objavi kolažev na Instagramu, kjer Jelena opozarja na podobnost med njo in Kim, se je razpisala s podpisi, kot je: "Nimam domačega posnetka kot Kim.V glasbeni industriji sem že 20 let, imam 10 albumov, dva otroka in osebno NE POTREBUJEM STILISTA." Ob objavi prvega kolaža pa je dodala oznako #tobomvzelakotkompliment.

Jelena je s ponosom povedala, da je mnogim modnim stilistom všeč njen profil na Instagramu in prav s pomočjo stilista naj bi Kim prišla do novega videza: "Kimini stilisti so ideje vzeli na mojem Instagramu.“

S temi izjavami je Karleuša pristala v skorajda vseh svetovnih medijih. O "kraji" stila so med drugim poročali E! news, Daily Mail, Huffington Post in Mirror ter kar nekaj ameriških pogovornih oddaj.

Plavolasa Kim se je z novo pričesko in drznim videzom prvič pojavila v Parizu, kjer se je udeležila pariškega tedna mode.

Komentarjev 1
  • marabunta 08:36 18.marec 2015.

    ja grozno, no.... itak plastika s plastiko skup štriha, prazna glava pa tudi