Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Kim kritična do Denisa

kim Planet TV
Bar je v soboto zapustila 22-letna Domžalčanka Kim, ki pravi, da je izgubila, ker v šovu ni delala zdrah.

Zakaj ste zaploskali, ko je Bastjan razglasil, da v šovu ostane Ivona? Si niste želeli ostati?
Priznam, bila sem zelo vesela, da grem domov in se umaknem iz tega šova. To ni zame. Jaz sem prišla delat. Po mojem mnenju v šovu ni bilo prikazano nič, kar se tiče dejanskega dela, ampak samo samopromocija oziroma šov.

V oddajo vas je na podlagi dobrega dela izbral Denis, včeraj je 8 od 10 tekmovalcev povedalo, da si želi, da ostanete vi, a gledalci so odločili drugače. Zakaj menite je ostala Ivona?
Znam delati, to so potrdili tudi moji sotekmovalci. Zato sem bila tudi tam. Zdi se mi, da je Ivona zmagala zaradi prepoznavnosti, ki je definitivno večja od moje. Mene tako rekoč ni bilo v oddajah. Nisem delala zdrah. Njo je poznalo več ljudi, kar je verjetno razlog, da je ostala v Baru.

Je bil izid glasovanja pravičen?
Tega ne bi komentirala. Šov je osnovan na podlagi spletk, samopromocije in ne na podlagi dela, zato sem bila tudi vesela, da sem lahko šla domov.

S katerim komentarjem na družbenih omrežjih, ki sta se pojavila po vašem izpadu, se bolj strinjate. Prvi: Očitno tukaj nebi radi napolnili bar, ampak najbolje, da odprejo cirkus. Drugi: Itak da je ostala @BarPlanetIVONA, če bi bilo 10 tako zanimivih kot sta Kim in Damjan, bi odjavil kabelsko, ne samo nehal gledat.
S prvim.

Rekli ste, da ste zunaj drugačni kot ste bili v šovu. Zakaj ste niste bolj odprli? Kaj vas je držalo nazaj?
Ko sem videla, kakšen je šov, na podlagi česa prideš v oddajo in te pokažejo, sem videla, da to ni zame. Jaz ne bom plesala na šanku. Nisem se mogla sprostiti. V realnem svetu sem bolj pozitivna, kot sem bila videti v šovu. Enostavno ni bilo prave energije, da bi se počutila tako kot doma.

Bi, če bi se lahko vrnili v Bar, ravnali drugače?
Ne, ravnala bi popolnoma isto. Prišla sem pokazat, da znam delat.

Je bil Denis dovolj strog menedžer Bara?
Ne, lahko bi bolj malo bolj strog. On dejansko ni imel neke "komande" nad nami

Denis je napovedoval rumene kartone, če bodo tekmovalci pili alkohol. Kot smo videli, jih je veliko že pregloboko pogledalo v kozarec. Kako gledate na pijančevanje med šovom, glede na to, da kamere vse posnamejo in pokažejo gledalcem?
Res je bilo rečeno, da se bodo delili rumene kartone, če bomo pili. Ko so ugotovili, da temu ni tako, so se vsi malo sprostili. Menim, da je stvar še zabavna, če se pije v normalnih količinah. So pa neke meje. Neka distanca mora biti.

Kako pa gledate na svoj rumeni karton? Ste Nejcu oprostili, da vas je zavedel?
Ta moj rumeni karton je kar malo smešen, glede na to, kaj vse se dela, a nihče drug ni dobil rumenega kartona. Nejc se mi je opravičil, a sem bila kljub temu še vedno malo jezna.

Pretekli teden je bila z vami La Toya. Kakšen nasvet vam je dala?
Od nje nisem dobila nasveta, ker ni bila najbolj družabna.
 
Večer, ki ste ga ta teden organizirale punce, ni bil uspešen. Zakaj?
Bil je čisti polom. Mislim, da je imel erotični šov oziroma šov z La Toyo nasprotni učinek in da ljudje, ki bi morda prišli, na koncu prav zaradi tega niso.

Vita je povedala, da ji dekleta niste pomagala z idejami. Drži?
Kar nam je bilo naročeno, smo naredile. Tudi Vita se ni najbolj zavzela za dogodke. Vse je imel Damjan čez.

Kot kaže, so v Baru preskočile iskrice. Katera zveza je najbolj obetavne (Rene-Suzi, Črt-Tanja, Joel-Ivona)?
Nobena zveza ni obetavna. Izven Bara ne bo nobena uspešna.

Bomo videli seks pred kamerami?
Mislim, da bi lahko videli, da se bo nekdo poseksal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.