Magazin > VIP
45 ogledov

Kim v Jeruzalemu krstila hčer

kanye west
1/3
Profimedias
Kim Kardashian in Kanye West sta v katedrali v Jeruzalemu krstila hčerko North.

North je krstil armenski duhovnik, je potrdila družina Karadshian. Slavna družina je v Tel Aviv prispela iz Armenije, kjer sta si Kim in Khloe ogledati deželo svojih prednikov.

Čas za obisk je bil skrbno izbran, saj sovpada s 100. obletnico pobojev v Armeniji, ki ga je papež označil za genocid in si s tem nakopal jezo Turkov.

"S sestro poskušava opozoriti na genocide in poboje ljudi na splošno in ne le na armenski genocid. Vedenje je moč,“ je na Twiterju zapisala Khloe, ki je z uporabo besede genocid verjetno prav tako  užalila Turke. To je priznala tudi Elizabeth Chouldjian, tiskovna predstavnica armenskega nacionalnega komiteja v ZDA. "Obisk družine Kardashian v Armeniji je pozornost svetovne javnosti usmeril na Armenijo in genocid, ki se je zgodil v tej državi. Kardashianovi so z obiskom škodili turški kampanji, s katero zanikajo genocid,“ je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.