Šport > Nogomet
14 ogledov

Kirm: "Naivno smo izgubili tekmo."

Andraž Kirm Žurnal24 main
Andraž Kirm, vezist ciprske Omonie je poudaril, da so Slovenci na obeh tekmah proti Angliji dobili gol takoj potem, ko so zabili, a bi si zaslužili vsaj točko.

Slovenija je po porazu proti Angliji (2:3) v Stožicah padla na tretje mesto skupine E v kvalifikacijah za Euro 2016. Zmagovalca je povsem ob koncu odločil Wayne Rooney, potem ko so izbranci Srečka Katanca ob polčasu minimalno vodili.

"Mislim, da smo zelo naivno izgubili tekmo. Malenkost smo že imeli v glavah, da lahko dobimo to točko, vendar se je na žalost razpletlo drugače. Angleži so kaznovali naše napake in ostali smo brez točk," je po tekmi razmišljal Andraž Kirm in opomnil na šibko točko slovenske reprezentance: "Na žalost smo na obeh tekmah proti Angliji prejeli zadetek takoj po doseženem golu. To so izkušnje, iz katerih se bo potrebno nekaj naučiti."

Dejstvo je, da je izbrana vrsta Slovenije v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo edina uspela premagati angleškega vratarja. Na dveh tekmah kar trikrat. "Glede na to, da smo dali Angležem dva gola, menim, da bi si zaslužili vsaj točko. Zelo malo je namreč reprezentanc, ki uspejo takšnega nasprotnika kar dvakrat premagati," meni Kirm.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.