Slovenija
19 ogledov

Kje se ogreti?

Zbirni center v Postojni Matej Škrlj
Na Notranjskem so nekatere ustanove že poskrbele, da se imajo občani kje ogreti, spiti topel čaj ali napolniti mobilni telefon.

Postojna

V Šolskem centru Postojna je taborniški rod odprl krizni center, kjer se lahko občani v stiski ogrejejo, napolnijo mobilni telefon ali računalnik ter dobijo topel obrok in čaj.


Cerknica

Na matični Osnovni šoli Notranjski odred Cerknica so na pobudo ravnateljice Marije Braniselj danes prav tako odprli krizni center. Tam že poteka dežurno varstvo otrok, osebje šole pa vabi vse občane, ki potrebujejo toplo zavetje in topel čaj, da se jim pridružijo v njihovih prostorih, ki bodo odprti do večera oziroma dokler bo potrebno. Iz zalog na Rdečem Križu bodo za jutri priskrbeli tudi sto brezplačnih toplih obrokov, gasilsko društvo pa je že priskrbelo odeje in sveče, tako da bodo na šoli omogočili še zasilna prenočišča.

Logatec

Na toplo so občane povabili v Osnovno šolo 8 talcev Logatec, kjer med 12. in 16. uro delijo tople obroke. Pouk v Osnovni šoli se bo po urniku predvidoma začel prihodnji teden, Miklavžev vrtec v Logatcu pa je že odprt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.