Magazin
172 ogledov

Kje živijo najlepše Evropejke?

ženska
1/5
Shutterstock
Katera evropska država ima najbolj smešen naglas, kje spijejo največ alkohola in kje živijo najlepše Evropejke? Poglejte, kaj prebivalci Evrope mislimo sami o sebi.

Evropska spletna stran Reddit, kjer lahko spremljate in odgovarjate na številne ankete, je v sklopu praznovanja 30.000. člana izvedla zabavno anketo, s pomočjo katere so želeli ugotoviti, kaj Evropejci mislimo sami o sebi.

V anketi je sodelovalo okoli dva tisoč članov, ki so odgovarjali na pet vprašanj, in sicer katera evropska država vam je najmanj ljuba, katero evropsko državo imate najraje poleg svoje lastne, prebivalci katere evropske države so najlepši, kje spijejo največ alkohola ter katera evropska država ima najbolj smešen naglas.

Rusi prislužili dva minusa

Večina sodelujočih je kot najmanj priljubljeno državo izbrala Rusijo, največ jih ima najraje Nemčijo. Rusi glede na mišljenje sodelujočih spijejo največ alkohola, kot najlepše pa so sodelujoči izbrali Švedinje in Švede. Za konec so anketiranci za državo z najbolj smešnim naglasom izbrali Francijo.

Če vas zanima, kaj si o nas mislijo drugi prebivalci Evrope, v galeriji poglejte zemljevide z rezultati. Verjetno nad tem, da so nas v anketi skoraj spregledali, niti ne boste presenečeni.

Komentarjev 2