Magazin > VIP
46 ogledov

Klemen Bunderla o predrznih oboževalkah

Klemen Bunderla s punco Kajo Saša Despot
Klemen Bunderla pravi, da so oboževalke najbolj pogumne, ko jih je več skupaj. Dodaja, da je kdaj že kakšna roka zašla kam, kamor ne bi smela.

"Zdi se mi, da oboževalke izkoristijo priložnost, takrat ko je več ljudi na enkrat. Se zgodi, da kakšna roka zaide kam, kamor sicer ne bi smela," je v smehu povedal Klemen Bunderla za Žurnal24. Sicer dodaja, da z oboževalkami nima problema, da ga pa velikokrat kje ustavijo in prosijo za fotografijo: "Se je že zgodilo, da so v neki trgovini vse prodajalke prišle ven, da bi se slikale z mano. Zadnjič mi je gospa v fitnesu čestitala zmago in podobni pripetljaji. Pozornost je, ampak vse je zelo pozitivno."

Ob vprašanju, kako se njegovo dekle Kaja spopada z oboževalkami, je ta samo skomignila z rameni in zamahnila z roko, Klemen pa je dodal: "Briga jo. Ona si misli, da bo slej kot prej minilo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.