Magazin > VIP
270 ogledov

Klemen Janežič dobil simpatično ženitno ponudbo

usodno vino Žurnal24 main
Inja in Klemen sta z vlogo v Usodnem vinu postala širše prepoznavna. Poklepetali smo z njima, kako se spopadata s tem.

Glavni igralec Usodnega vina Klemen Janežič nam je zaupal, kako se spopada s prepoznavnostjo. Odkar se je iz gledaliških odrov preselil tudi na male zaslone, ga ljudje na ulici večkrat prepoznajo. Pravi, da s tem nima prevelikih težav, saj niti nima časa, da bi se sprehajal po mestu: "Imam zelo malo časa za sprehajanje po centru, a vseeno se pozna, me ustavljajo. Odvisno je od generacije, ampak super mi je, ko mi dajejo nasvete ali ideje, kako bi moral Martin v določeni situaciji reagirati. Nekateri me celo kličejo Martin in Klemen za njih ne obstaja, se jih niti ne da prepričati v nasprotno."

Strinja pa se, da so posegi v intimnost nepotrebni, zato pravi, da svojega osebnega življenja ne obeša na veliki klin in medijem nerad pove kaj več o sebi. Dodal je, da z dekleti nima večjih težav, a da je bil na eno ženitno ponudbo še posebej navdušen. "Najlepše je bilo, ko mi je pisala ena deklica, ki mi je povedala, da ima 11 let in da me ima zelo rada. Dodala je, da se zaveda, da je premlada, a da bi me neskočno ljubila, če bi bila starejša. Všeč mi je bilo, ker je bilo veliko tega samozavedanja."

Pa Inja Zalta? Tudi ona pravi, da večjih težav nima.: "Na začetku mi je bilo malo neprijetno, zdaj sem se mogoče malo navadila in mi je super, če lahko nekomu polepšam dan. Sploh pa otroci, ki jih je malo sram, a vseeno pridejo do mne, me pohvalijo in stečejo stran. Na koncu ne vem, komu je bolj nerodno, njim ali meni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.