Magazin > VIP
279 ogledov

Klemen je hvale vreden očka

Klemen Slakonja Mediaspeed.net
Igralca Klemen Slakonja in Mojca Fatur svojo zasebnost skrbno skrivata, a smo od igralke vseeno izvedeli, da je Klemen odličen očka.

Mojca Fatur | Avtor: Ana Fetih Ana Fetih
Medtem ko nekateri vrstniki popivajo in lovijo ženske, se 27-letni Klemen Slakonja, po besedah njegove partnerice Mojce Fatur (na fotografiji v sredini), v vlogi mladega očka odlično znajde. "Moram ga zelo pohvaliti," nam je zaupala Mojca, ki se je na odrske deske vrnila že pred Rujevim prvim rojstnim dnem, ki ga bo praznoval marca. Igralka pravi, da Ruj zaenkrat še ne kaže igralskega talenta, ki pa ni tuj njegovi sedemletni polsestrici Mili: "Prezgodaj je še, da bi že kazal kaj igralskega talenta, medtem ko je starejša sestrica namazana z vsemi žavbami, rada pleše, poje in igra."

Mojca in Klemen sta glede svoje zasebnosti zelo zadržana, vseeno pa nam je lepa igralka, ki jo bomo kmalu lahko občudovali v komediji Pazi, mail!, zaupala, da se bo Ruju in Mili morda pridružil še kakšen bratec ali sestrica: "Bomo videli. Intima nama je kar pomembna, zato o stvareh, ki se tičejo naju, ne dajeva izjav," pravi Mojca in dodaja, da trače o sebi pogosto kar spregledata: "Noben od naju temu ne daje nobene teže, zato dostikrat tudi ne opaziva."

Komentarjev 1
  • privat 10:01 03.februar 2013.

    kaka lepa novica..rešeni smo bede!! Klemen bo zibal..