Magazin > VIP
29 ogledov

Klemen naročil rezervne dele za gleženj

Klemen Bunderla Mare Vavpotič / Krater Media Agency.
Kandidat šova Znan obraz ima svoj glas, radijski voditelj Klemen Bunderla, pravi, da se najbolj boji dneva, ko si bo moral nadeti čevlje z visoko petko.

Simpatični radijski voditelj na Radiu Aktual je za Stop povedal, da je povabilo k sodelovanju v oddaji Znan obraz ima svoj glas sprejel takoj. Četudi ve, da ga po vsej verjetnosti čaka vratolomen izziv ...
Razkril je namreč, da se od vsega najbolj boji dneva, ko si bo moral nadeti čevlje z visoko petko. "Jaz sem zelo neroden človek. Zelo! Praktično sem vse okončine že imel v mavcu, v opornici. Nobene poškodbe pa nisem dobil med na primer plezanjem severne triglavske stene, ampak med sprehodom po pločniku, med sestopom s stopnice, med pisanjem e-pošte. (smeh) In ker me v petkah verjetno čaka ples, sem si v Mehiki že naročil rezervne dele za gležnje. Imajo razmeroma dobro in poceni robo,“ je za omenjeno revijo povedal šaljivec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.