Slovenija
28 ogledov

Klemenčič v kabinetu zaposlil sodelavko iz KPK

Liljana Selinšek (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Članica prejšnjega senata Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) je novo službo našla v kabinetu nekdanjega šefa Gorana Klemenčiča.

Od danes v kabinetu pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča dela Liljana Selinšek, doktorica kazenskega prava, ena od dveh Klemenčičevih namestnikov, ko je bil ta predsednik protikorupcijske komisije, piše Večer

Selinškova je pred službo v KPK delala na Pravni fakulteti v Mariboru, nekaj časa je bila še v ekipi prejšnje informacijske pooblaščenke Nataše Pirc Musar.   

Komentarjev 8
  • nostradamus 10:59 03.marec 2015.

    hm mar ni nina bila nekaj casa celo pravna zastopnica j.j. ravno v tem casu ko je bil goran na celu KPK cuden je ta splet okoliscin okoli vse teh nasih politikov

  • mph 16:58 02.marec 2015.

    No, da ne bo pomote, Klemenčiča ne vidim kot barabo, tistega drugega pa ja. :-) Če je bila sodelavka in jo je spoznal kot sposobno ... super! Na koncu je njegova odgovornost za slabo ali dobro izbiro. Kot je Barbikina ...prikaži več potrditev te sramote od KPK, ki jo imamo zdaj. Me niti ne moti, če nekdo dobi službo po vezah, če je ta nekdo sposoben. Tako deluje tudi opevani kapitalizem ... glavni problem je, če nekdo OSTANE po vezah, ko bi moral letet. To pa je morda malo bolj na splošno bolezen pri nas. S strani vseh.

  • mph 16:20 02.marec 2015.

    Kaj zdaj po novem morajo vsi zaposlovat strogo tiste, ki niso bili nikoli zaposleni nikjer ali bi bilo morda bolje iz tujine .... Da ne bo pomote, tukaj me motijo tudi take neprestane afere ala Janševi sorodniki ... če so ...prikaži več sposobni, ne vem zakaj, niso vsi barabe, če so v sorodstvu z barabo.