Magazin > VIP
53 ogledov

Klemnovo dekle od Mirele zahteva opravičilo

klemen punca Voyo
Klemnovo dekle Ana še ni pozabila prizora v masažni kadi …

Eden od vrhuncev letošnje sezone šova Big Brother je bil Mirelin živčni zlom, do katerega je prišlo zaradi prevelike količine alkohola in Jasminovih obtožb,da je slaba mama. Pred histeričnim napadom pa je bila Mirela prešerne volje. Klemnu in Filipu se je pridružila v masažni kadi in jima razkazovala svoje čare. Marko je oba sotekmvoalca prosil, naj zapustita bazenček, saj je bila Mirela vinjena, a mu te želje nista izpolnila.

O tem dogodku pa po Mirelinih besedah še vedno razmišlja Klemnova punca Ana, ki je Mirelo menda kontaktirala po družbenem omrežju in od nje zahtevala opravičilo. "Ne bom se ji opravičila. Klemenu sem se že opravičila v šovu. Če bi ga kaj motilo, bi lahko zapustil masažno kad. Sicer pa se lahko vsi sprostijo, saj sem imela v tistem času oči le za Marka," je za Žurnal24 povedala Mirela.

To pa si o "babjem ravsu" misli Klemen: "Moj komentar je hahahaha. Ana je res pisala Mireli, vendar od nje ni zahtevala opravičila. Le omenila ji je, da ji je opravičilo obljubila, vendar tega ni naredila. Kar se mene tiče, je to že pozabljeno. Je pa vse skupaj začela Mirela, ki je komentirala eno izmed slik, ki sem jih objavil na Facebooku. Očitno s tovrstnimi izjavami išče svojih pet minut slave."

 

 
Komentarjev 1
  • Papaja Popi 19:33 19.avgust 2016.

    Bljak.Jokam...........................