Magazin > VIP
28 ogledov

Reševalcev niso mogli prevezati v Whitneyjino sobo

Whitney Houston Reuters
Policija je tudi uradno zaključila preiskavo v primeru smrti Whitney Houston in objavila posnetek dramatičnega klica na številko v sili iz hotela Beverly Hilton, v katerem je pevka umrla.

Na številko za nujne primere so 11. februarja prejeli klic varnostnika iz hotela Beverly Hilton, ki je na prošnjo ženske iz sobe Whitney Houston, ki ga je poklicala, ko je našla pevko pod vodo v kadi, zahteval reševalce za "46-letno žensko, ki so jo našli v kopalnici".

"To je vse, kar vem, vendar zahtevajo reševalce," jim je povedal ter dodal: "Nisem prepričan, ali je padla ali je bila v kadi z vodo." Na telefonistovo vprašanje, ali je ženska pri zavesti in diha, pa mu je varnostnik odgovoril, da očitno ne diha. Telefonski operater ga je nato zaprosil, naj ga preveže v pevkino sobo, da bi lahko predal navodila za oživljanje prek telefona, vendar ga je varnostnik zavrnil, češ da ne bo šlo, ker ženska ves čas prekinja telefonsko linijo.

Spomnimo, Whitney, ki je bila sicer stara 48 let, so našli mrtvo 11. februarja v kadi z obrazom pod vodo v njeni hotelski kopalnici. Obdukcija je pokazala, da je umrla zaradi utopitve in "vpliva bolezni srca ter zlorabe kokaina", toksikološki testi pa so v njenem telesu dokazali prisotnost kokaina in mešanico različnih zdravil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.