Šport > Nogomet
43 ogledov

Kljub ponudbam iz tujine je ostal

Miha Zajc Olimpija Ljubljana Krško Nikola Miljković/M24.si
Miha Zajc je podpisal novo pogodbo z Olimpijo.

Kljub ponudbam tujih klubov, ki so v zadnjem obdobju romale na naslov državnih prvakov in predvsem na naslov Mihe Zajca, je podpis nove 3-letne pogodbe z 22-letnim vezistom iz Šempetra pri Novi Gorici potrdil predhodno zastavljene smernice in izjave klubskega vodstva NK Olimpija Ljubljana.

"Z velikim zadovoljstvom obveščamo javnost, da se je klub dogovoril z Miho Zajcem o nadaljevanju začrtane skupne poti. S tem želimo ovreči vse medijske zapise o potencialnih odhodih naših najboljših posameznikov, saj klubsko strategijo gradimo na dolgi rok. Mihov doprinos k uspehom moštva v lanski sezoni je bil izjemen, zato smo še toliko bolj veseli njegovega ostanka v Olimpiji. Prepričan sem, da nas v prihodnje čaka še veliko lepih trenutkov in uspešnih zgodb," je po podpisu nove 3-letne pogodbe z odličnim vezistom dejal predsednik kluba Milan Mandarić.

"Zadovoljen sem, da sem s klubskim vodstvom našel skupen jezik o nadaljevanju sodelovanja. Vsa pozornost je usmerjena v razvoj projekta, ki je zastavljen ambiciozno z najvišjimi možnimi cilji. Ob tej priložnosti bi se zahvalil predsedniku Milanu Mandariću, športnemu direktorju Nenadu Protegi in mojima agentoma, da lahko še naprej zasledujemo skupne želje in ambicije kluba," je pristavil Zajc.

Že pred časom je namreč športni direktor zeleno-belih Nenad Protega poudarjal veliko pomembnost ostanka vseh nosilcev moštva, ki bi ob kakovostnih okrepitvah tvorili ekipo, sposobno za dosego vseh klubskih projektov.

Balkovec ostaja pri Domžalah

Nogometni klub Domžale in bočni branilec Jure Balkovec pa sta podaljšala pogodbo do konca sezone 2018/2019. 21-letni Belokranjec je član rumenih že peto sezono, od tega se je leto dni kot posojen nogometaš kalil v sosednjih Radomljah. V štirih letih je za dvakratne državne prvake odigral 64 tekem in dosegel šest golov. Zadnjega v nedeljo proti Mariboru, ko je poskrbel za neverjetno mojstrovino s prostega strela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.