Šport
78 ogledov

Ključnica zlomljena, Toura konec

Padec Tony Martin na šesti etapi EPA
Tony Martin si je na včerajšnji šesti etapi dirke po Franciji zlomil ključnico. Sedaj je s sledilci delil sliko, na kateri se vidi kje je zlomljena ključnica.

Po padcu na včerajšnji šesti etapi Tour de France je Tony Martin zaključil z letošnjo dirko po Franciji. S sledilci pa je delil sliko iz bolnišnice, kamor je odšel na operacijo ključnice.

"Tako izgleda kompliciran zlom ključnice. Oprostite ljudje. Hvala ekipi Etixx Quick Step in čestitke Zdenko Stybarju,“ je Martin zapisal pod sliko. Že včeraj so člani ekipe Quick Step svoja razmišljanja delila na družbenih omrežjih. Včerajšnjo etapo je zmagal kar član Martinove ekipe Zdenek Stybar, ki pa je imel po zmagi mešane občutke. "Nenavaden je občutek, ko si izjemno vesel in izjemno žalosten sočasno,“ je povedal Stybar in želel Martinu, da bo čim prej lahko nadaljeval s treningom.

Po včerajšnjem padcu so člani ekipe Quick Step Martina pospremili v cilj, ga potiskali za kolo in pazili, da ne bi še enkrat padel. To je bil že drugi padec rumene majice na letošnji dirki po Franciji.

PREBERITE TUDI:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.