Svet
9 ogledov

Klub bradačev zamenjali za zborovanje skrajnežev Islamske države

Minuli konec tedna so policisti na Švedskem prejeli klic občana, da je v Smålandu opazil skupino skrajnežev, ki so vihteli z zastavo skrajne sunitske milice Islamska država.

Minulo soboto je švedski klub bradačev Bradatih zlobnežev oziroma Bearded Villains, ki zase pravijo, da so "bratovščina elitnih bradatih moških z vsega sveta", na fotografiranju ob ruševinah gradu Braehus presenetil obisk policije.

"Sredi fotografiranja sta se pojavila dva policista, ki sta nam povedala, da so prijeli klic nekoga, ki je trdil, da se je peljal mimo in videl 30 teroristov, ki so vihteli z zastavo ISIS," je na svojem Facebooku zapisal eden od Bradatih zlobnežev Andreas Fransson, ki naj bi bil tudi eden izmed ustanovitelj švedske podružnice bratovščine, ki naj bi jo sicer leta 2014 sprva ustanovili v Los Angelesu.

Kot še navaja Fransson, so se s policistoma, ki sta se klicu odzvala, dodobra nasmejali, saj jima je kmalu postalo jasno, da moški v oblekah in kravatah niso teroristi, črna zastava z velikim belim emblemom in napisom pa ni znak skrajne sunitske milice.

It was an honor to swing the same flag that so many of my bearded brothers have done before me, and will in the future.

Posted by Andreas Fransson on Sunday, 11 October 2015
 

Yesterday, we had our Bearded Villains flag shoot at a castle ruin called Braehus. In the middle of the shoot, two...

Posted by Andreas Fransson on Sunday, 11 October 2015
Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:11 14.oktober 2015.

    Niso vsi bradati moški slabi. Ravno tako kot niso vsi motoristi divjaki ki pobijajo en druzga za prevlado nad območji.