Magazin > Film & Glasba & TV
63 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Bruno ima že novo simpatijo

Bruno Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Bruno o novi simpatiji in skupnih načrtih s Fakijem.

Porota si ni bila edina, kdo si zasluži superfinale, zato ste se morali s Fakijem pomeriti v areni. Ste se Fakija kaj bali?
Pričakoval sem, da bo glasovanje izenačeno, in se zato pripravil na dva možna scenarija – dvoboj v areni ali še en krog glasovanja. Mislim, da je bil boj najbolj poštena pot.

Kaj pravite na očitke, da ste se v šovu "prišlepali" do zadnjega tedna?
Ne bi rekel, da se je kdorkoli "šlepal“. Če se ne izpostavljaš, to še ne pomeni, da se šlepaš. Delali smo vsi in kdorkoli bi zmagal, bi si to zasluži. Denar je dobil Faki, ki je eden od tistih, ki so v šovu zagotovo najbolj delali.

Pravite, da se niste izpostavljali. Ste tudi zunaj tako diplomatski in ne poveste svojega mnenja ali je bila zadržanost le del vaše taktike?
Da sem se držal v ozadju, je bilo zagotovo del moje taktike. Zavedal sem se, da bom moral hitreje v areno, če bo koga užalil ali se preveč postavil na eno stran. Do zmage vodita dve poti – ali igro odigraš pametno in se ne izpostavljaš ali pa si tako močno prepričan vase, da boš vse vrgel iz arene, da se mečeš v ospredje. Mislim, da je prva varianta boljša.

Glava družine ste bili en dan. Bi zdržali tudi ves teden?
Verjamem, da bi. Sem pa vesel, da nisem bil večkrat glava, saj je vodja nosil veliko odgovornost. Med drugim je moral miriti tekmovalce. To delo sem raje prepustil Francu, ki ga je z odliko opravil.

Ali sedaj kakšno stvar cenite še bolj kot pred vstopom v šov?
Moram priznati, da stvari, ki se nam zdijo samoumevne, veliko bolj cenim kot prej. Hrano, stranišče, tekočo vodo … Ne zavedamo se, kaj imamo, dokler ne ostanemo brez tega razkošja.

Kateri tekmovalec vas je najbolj pozitivno in kateri najbolj negativno presenetil?
Ne bi rekel, da kdo izstopa.

Kaj se je zgodilo z dekletom, ki ste jo omenjali med šovom?
Z mojo bivšo simpatijo sva se slišala in sva sedaj samo prijatelja.

Imate novo simpatijo?
Da, spoznal sem jo prek Facebooka. Res je v redu.

Kakšni so vaši cilji?
Rad bi ostal medijsko izpostavljen. S Fakijem bi namreč rada skupaj odprla lokal, zato bi nama medijska prepoznavnost zagotovo pomagala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.