Magazin > Film & Glasba & TV
161 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Dominika ujezila Slovenijo

dominika Planet TV
Kmetija: Nov začetek. "Če bi bil jaz mentor, bi Dominiko takoj nagnal domov in ji zaračunal meso in vse za nazaj, kar je dala v usta," se jezi komentator na Facebooku.

Tedenska naloga v šovu Kmetija: Nov začetek je dvignila veliko prahu. Imajo namreč koline. Tokrat pa se Slovenija na razburja zaradi ubijanja živali, ampak zaradi glave družine Dominike, ki sotekmovalcem ni podala natančnih navodil, zato je bila naloga že od samega začetka obsojena na propad. Več o tem tukaj.

"Dominiko kazensko izločiti"

Zbrali smo nekaj komentarjev uporabnikov Facebooka, ki se v veliki meri strinjajo, da bi bilo treba Dominiko za sabotažo tedenske naloge kaznovati.

"Dominika se šlepa že od samega začetka, dela nič, zdaj pa misli, da je pametna in kot glava bojkotira nalogo, upam da produkcija to vidi in jo kaznuje in ne ostalih članov, ki poskušajo rešiti, kar se rešiti da. Kmetom dam tud prav, da jedo meso, s tem bodo vsaj malo omilili škodo, ki bi nastala, če bi se meso pokvarilo in bi morali meso zavreči, to bi bila res lepa slika za tiste, ki nimajo v Sloveniji kaj za jest. Dominiko kazensko izločit iz igre, ker ni dala navodil za tedensko nalogo in ker kot glava bojkotira nalogo. UPAM,DA TO MENTORJA GLEDATA,“ se je jezil Albin, Anja pa pravi: "Dejstvo je, da ima odnos do hrane simbolni pomen. /.../ Na tej točki so dedci pokazali, da imajo neprimerno več razuma in pravilnega odnosa do dobrin, ki sta jim jih prinesla mentorja. Pa če njim kaj ostane ali ne. Dominika je izpadla moron. Žrtvovana sta bila dva jagenjčka in en prašiček, njej pa bi bilo vseeno, če vse skupaj ostane in zgnije v tistem sodu? Da bi jih psihično zjebala? Njeno edino "opravičilo" je, da preveč žganice lahko vpliva na delovanje možganskih vijug.“

Boris je bil do Dominike še bolj strog. "Če bi bil jaz mentor, bi Dominiko takoj nagnal domov in ji zaračunal meso in vse za nazaj, kar je dala v usta. Ne vem, zakaj to pustite. V starih časih se ni tako delalo s hrano. Mentor, naredite, kar je prav.“

"Ona rajši vidi, da to meso propade in zgnije, kot pa da bi ga pripravili kot mora bit, odnos do hrane ima tak kot do svoje higiene," meni Jasmina. Neizprosna je bila tudi Ivica: "Ja, res jih je nesramno zavajala. Me zanima ali tudi doma meče hrano v smeti. Tukaj bi morala dobiti najstrožjo kazen brez dvoboja. S hrano se po mojem ne dela tako – ne glede na to, ali ješ meso ali ne.“ "Kar pustila bi, da se meso pokvari, sram jo naj bo, s hrano nobena prava gospodinja ne bi delala tako, aja saj ona sploh ni gospodinja..pa saj za moška dela tudi ni bila..sama lenoba,“ pa pravi Ivanka.

Kakšno je vaše mnenje?

Komentarjev 13
  • Zmago 12:16 21.november 2015.

    Mislim, da si tudi ti odraz družbe !! Delo in znanje ni nič vredno. Sadove dela žanjejo ............tebi podobni "sjebači";-\

  • Zmago 12:05 21.november 2015.

    To ni res !! Tu se vidi mentaliteta nekaterih, ki jim (vam) je cilj nekaj "sjebati", sami pa nič delati, na veliko gobezdati in parazitirati !!Upam, da jo nekdo "sjebe", ko bo šla dol po kakih stopnicah in ...prikaži več da bo užival pri tem !!!Gnoj od babe !!! (Spoštujem prave ženske njihov trud in delo !! ) to pa ni mali ž od ženske !!! Ob takih dam prav tistim, ki so take "ženske" nekoč kurili na grmadah !!

  • dragec 12:21 20.november 2015.

    Tudi tvoja mama je kriva, da te je skotila