Magazin
84 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Franc z neverjetnimi žaljivkami nad sotekmovalko

andrej, franc Planet TV
Tekmovalca Kmetije: Nov začetek, Franc in Andrej, sta najprej debatirala o homoseksualcih, nato pa se je Franc spravil še nad Ganno.

Andrej in Franc sta ugibala, ali je Tine istospolno usmerjen. Na to po njunem mnenju nakazujejo njegovi piercingi in tudi to, da zjutraj nosi kapuco … Oba sta se strinjala, da homoseksualnim parom nikakor ne bi smeli zaupati otrok, ker bi v vrtcu in šoli trpeli. Andrej je parado ponosa označil za parado sramote in povedal, da je poskušal nekoga podkupiti, da udeležence parade polije z gnojnico. Izjavil je tudi, da ga zelo moti, če si v javnosti izkazujejo nežnosti.

V širšem krogu pa se je Franc spravil nad Ganno. Meni namreč, da so vse Ukrajinke v Sloveniji zaposlene v nočnih lokalih in se ukvarjajo s prostitucijo. "Če bi jo želel ruknit, bi jo lahko. V trenutku bi počepnila kot prava pipika,“ je Franc o Ganni povedal v kamero, njo pa pozneje v obraz vprašal, koliko moških jo je v eni noči "ruknilo“. Ganna mu je elegantno zaprla usta. "Ukrajincev je 52 milijonov, Slovencev pa dva. Z možem, ki je šofer, sem v Italiji videla, da se Slovenke na ulici prodajajo. So vse Slovenke prostitutke? Si si ti svojo ženo kupil?“ ga je vprašala.

Ostali tekmovalci so bili nad Frančevim obnašanjem zgorženi. Adriana je celo izjavila, da upa, da bo Franca žena pokrila z odejo in ga "nažgala kot majmuna“, Matjaž pa se je spraševal, ali takšni ljudje sodijo v šov.

Dan za varen avto

Komentarjev 1
  • patron 08:44 30.september 2016.

    ta stari cepec je pod nivojem....ogaben!!!!