Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Leon hladen ob maminem obisku

Leon, starša, Kmetija nov začetek
1/9
Planet TV
Na Kmetiji so dobili nov obisk, pa tudi novo tedensko nalogo, zaradi katere je bilo Darinki in Jasmini nerodno. Mentorica je bila naravnost zgrožena nad videnim.

Po Jasmini je obisk bližnjih dočakal tudi Leon, ki pa ni deloval pretirano navdušeno, ko je v daljavi zagledal svoja starša. Leon se sprva sploh ni premaknil. Tekmovalcem je dejal, da sta to njegova starša, spil do konca in jima nato šel naproti.

Darinka je Leonu obisk zavidala in dejala, da zelo pogreša svojo hčerko, ki odhaja v Nemčijo, in zaradi bivanja na kmetiji ni prepričana, ali je že odšla ali ne.

Mentorica je bila zgrožena

Na kmetijo sta prišla mentorja, da bi si ogledala stanje in tekmovalcem dala novo nalogo. Mentorica je želela videti hišo, ob čemer je Darinko in Jasmino oblila rdečica. "Ko je mentorica rekla, da gremo pogledati v hišo, mi je postalo nerodno,“ je povedala Darinka. V spalnici je bilo vse razmetano, poleg tega pa že od kar so prišli na kmetijo niso oprali posteljnine.

"Ko sem stopila v spalnico, sem imela občutek, kot da sem se znašla v sobi najstnika," je svoje doživljanje posredovala mentorica. "Vidi se, da so se veliko bolj kot s čistočo ukvarjali sami s seboj," so besede, s katerimi je svoj tokratni obisk končala mentorica.

Mentorja sta tekmovalcem naložila dve nalogi. Fantje morajo narediti oglje, dekleta pa morajo pospraviti hišo.

Jasmina je razdajala objeme

Po moževem obisku je Jasmina naslednje jutro preostale tekmovalce pozdravila z objemom. Denisa je sprememba v njenem vedenju zmotila. "Spremenila se je iz včeraj na danes. Malo se je začela nositi, dvignila se je malo,“ je ocenil in se vprašal, ali bo čez dva dni že jokala pri njemu in Leonu.

Komentarjev 1
  • Avatar čavez
    čavez 21:39 26.november 2014.

    Takih gnojev kot so pa na tej kmetiji pa samo v Sloveniji najdeš.