Magazin
10 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Mentorica izgublja potrpljenje

knz, žar Planet TV
Tekmovalcem šova Kmetija: Nov začetek spet ni uspelo narediti tedenske naloge.

Mentorica in mentor sta obiskala tekmovalce, da bi si ogledala, ali jim je uspelo narediti tedensko nalogo. Bila sta razočarana …

Glavi družine, Francu, je namreč pobegnil del drobnice, zato je mentorica naročila, da morajo ograjo utrditi z mrežo. Popraviti bo treba tudi zajčnik, ker živali nimajo dovolj svetlobe. Tudi tretja naloga, postavitev kamina, ni bila narejena tako, kot je treba. "Tole me je pa zelo razočaralo. Kot bi se igrali 10-letniki in so si postavili prvi kamin. To je bilo narejeno po liniji najmanjšega odpora,“ je bila zgrožena mentorica. Franc se je takoj izgovoril, da je žar iz zidakov naredila Adriana. Tekmovalcem pa ni uspelo narediti niti ribnika.

Mentorica je sklicala sestanek in kmete oštela. "A vam je popolnoma vseeno, kaj se dogaja in kam dajete živali?“ je bila besna in poudarila, da dobivajo naloge, ki so izvedljive, a le, če delujejo kot usklajena ekipa.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.