Magazin
7 ogledov

Kmetija: nov začetek: V areni padale kletvice in hude obtožbe

kmetija nov začetek Planet TV
Pred dvobojem Zare in Nastje so v areni med pogovorom z voditeljico Jasno padale težke besede in obtožbe kraje.

Stanje pred bojem med Zaro in Nastjo je bilo v areni podobno tistemu, ki smo mu bili priča pretekli teden na posestvu. Kreganje, prerekanje in obtoževanje. Glavi družin sta že pred nekaj dnevi mentorici priznali, da so v »vojnem stanju«, zdaj pa je temu bila priča tudi Jasna.

Rada in Tine sta se spet sporekla, ker naj bi prva drugega pred dnevi označila za geja in ob tem uporabila gršo različico besede. Ko je Tine Jasni razlagal, kaj se je zgodilo in dodal, da Rada zanj ne obstaja je za samo zamahnila z roko in dodala: "Od****!" Senad je nasprotni družini povedal, da so oni krivi, da se kregajo, ker nenehno nagajajo Ganni, Adriana in Vid sta se sporekla, ker se niso držali dogovora, da bi za Nastjin obstanek sabotirali nalogo … Ganna pa je nasprotno skupino obtožila kraje, saj ji nikakor ni jasno, kako so imeli toliko manj žganja kot oni.

V dvoboju moči sta se spopadli Zara in Nastja, kjer je zmagala Zara in Nastja je morala zapustiti posestvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.