Magazin > Film & Glasba & TV
138 ogledov

Zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek je Denis

matej
1/5
Planet TV
Šov Kmetija: Nov začetek, ki je trajal 89 dni, je dobil zmagovalca. Petdeset tisoč evrov si je z zmago v finalu prislužil Denis.

V superfinalu se je moral zmagovalec spopasti z Darinko, saj je porota odločila, da mora šov tik pred ciljno ravnino zapustiti Matej. Proti njemu so se izrekli vsi porotniki.

Zmagovalec znan po prvih dveh nalogah

Prvi dvoboj – časovni stroj - je bil sestavljen iz treh izzivov. Finalista sta najprej dobila računsko nalogo, nato sta morala sestaviti besedno zvezo ("tedenska naloga"), na koncu pa po vrstnem redu navesti vse glave družine. Pri računanju je bil hitrejši Denis, besedno zvezo je hitreje sestavila Darinka, pri zadnji nalogi pa je bil spet hitrejši Štajerec.

Nato ju je čakal izziv v moči. Darinka je morala razžagati dva tramova, Denis tri. Spet je zmagal Denis in tako že po dveh dvobojih od predvidenih treh postal zmagovalec šova.

"Nič mu ne dolgujem"

Še preden pa se je začel dvoboj med superfinalistoma, je pogovor nanesel tudi na domnevno podkupovanje porote. Denis je razložil, da je Martinu ponudil 5000 evrov, če mu dvoboj prepusti. Dogovor sta nameravala napisati tudi na list papirja, a ker do podpisa ni prišlo, sta se v areni oba borila na vso moč. "Nič mu ne dolgujem,“ je povedal Denis. Martinova zgodba je bila sicer malce drugačna, saj je govoril o denarni pomoči in ne podkupnini … Martin je sicer v eni od preteklih oddaj priznal, da mu je Denis obljubim denar, če zmaga.

Komentarjev 9
  • kwakwa 12:11 14.december 2014.

    Dobro se vidi razlika med vrhunsko in tretjerazredno televizijo. V Gostilni je zmagal odličen človek in kuhar v Kmetiji pa poden od človeka.

  • Janez_53 10:14 14.december 2014.

    O kakšni odkritosti pa govoriš??? Denis je bil poleg Jasmine najbolj zahrbten opravljivec in spletkar!!! Seveda je bil deloven, ampak to je bila tudi edina vrlina, ki jo je imel!

  • edvard 10:03 14.december 2014.

    Edini pravi zmagovalec je Denis, bil je najbolj priden, odkrit, delo je videl sam, vsi drugi so bili niso bili niti približno primerni za kmetijo. Kmetija potrebuje delovne ljudi, ne pa eno druščino opravljivih žensk in hudobnega geja. Edina napaka ...prikaži več je bila, da so Andreja izključili iz igre, če so že koga kaznovali, bi morali potem oba.