• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

Ženski finale

8 komentarjev

Zmagovalka šova Kmetija je Adriana

Kmetija: Nov začetek. Letos smo videli ženski finale, v katerem je Adriana premagala Zaro.

Ir. K. / Ljubljana

/ Osveženo:

Matjaž je bil vidno razočaran.  
V letošnji finale so se uvrstili Zara, Adriana, Matjaž in Matic. Slednji je sicer izpadel, a so njegovi nekdanji sotekmovalci z glasovanjem odločili, da se lahko spet vrne v šov.

Gledalci so najprej s telefonskim glasovanjem določili prvega polfinalista. Tisti, ki je prejel najmanj glasov, je takoj izpadel, ostala dva pa sta se morala za mesto v superfinalu pomeriti v areni. Prvi polfinalist je postala Zara, najmanj glasov pa je prejel Matjaž, ki je bil vidno razočaran in blizu solz. Povedal je, da ne ve, s čim se je zameril gledalcem in da mu je zelo žal, da se ni mogel boriti za denar, saj je bil prepričan v svojo zmago.

V areni sta se tako morala v spretnosti pomeriti Matic in Adriana. Na palicah sta morala na drugo stran arene potiskati zaboj, nato pa ugotoviti, kateri ključ je pravi in sestaviti hoduljo ter se na njej vrniti na start. Hitrejša je bila Adriana.

Odločala je tretja igra
 

Superfinalistki sta se nato najprej pomerili v lovljenju leteče palice. Zmagala je tista, ki je prva ujela pet palic. Boljše reflekse je imela Zara.

 

Sledila je igra moči. Dekleti sta morali prežagati dva tramova, na katerih je sedela nasprotnica. Močnejša je bila Adriana. O zmagovalki je tako odločala tretja igra, v kateri so preverjali njuno znanje.

Na dolgi mizi so se pod pokrovi skrivali predmeti. Finalistki sta morali predmete prepoznati in svoj odgovor napisati na tablo. Več je vedela Adriana in tako v žep pospravila 50 tisočakov.

PREBERITE ŠE: Postelja, vredna glave družine

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (8)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima